Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Köszöntő

Köszöntő

Tisztelettel köszöntök minden kedves látogatót

az Abaúj Leader Egyesület honlapján!

 

Az abaúji térség meghatározó szerepelt tölt be Magyarország történelmében, kultúrájában. Az egyesület működési területe az encsi, gönci és szikszói járásokhoz kapcsolódó 76 települést foglal magában.

A honlap betekintést nyújt az egyesület munkájába, eredményeibe, továbbá hasznos információt nyújt az abaúji térség legfontosabb eseményeiről, történéseiről, valamint az egyesület által kínált lehetőségekről, pályázatokról.

Az egyesület legfontosabb feladata a területfejlesztés, a vidéken élők életminőségének javítása, alulról építkezve helyi önkormányzatok, vállalkozások és a civil szféra partnerségére alapozva. Célunk, hogy a gazdaságfejlesztésre, turisztikára, a hazai és nemzetközi kapcsolatok, együttműködések erősítésére hangsúlyt fektetve, dinamikusan fejlődő, élhető, fenntartható térség és összetartó közösség jöjjön létre, ahová jó tartozni.

A térség természeti adottságai, történelmi értékei, turisztikai vonzereje és az itt élők vendégszeretete mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ide látogató azonnal otthon érezze magát.

Bízom abban, hogy nemcsak virtuálisan, hanem személyesen is ellátogat hozzánk és felfedezi a tájegység értékeit.

Várjuk Önt Abaújban!

 

Tisztelettel:

Zavodni Ferenc

elnök