Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Jogi nyilatkozat

Az Abaúj Leader Egyesület ezúton tájékoztatja Önt, hogy weboldalának a böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  1. Az Abaúj Leader Egyesület weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a www.abaujleader.hu honlap tulajdonosa jogosult.
  2. A fent említett honlap tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét, vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Abaúj Leader Egyesület beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra, a szabad felhasználás körében – Ön, ezen oldal tartalmát, vagy kivonatát számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa.
  3. Az Abaúj Leader Egyesület weboldalának a tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő! Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon az Abaúj Leader Egyesület akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik – az Egyesület semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
  4. Az Abaúj Leader Egyesület fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve annak elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Egyúttal nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett, vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Abaúj Leader Egyesület kifejezetten kizárja.
  5. Az Egyesület nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.abaujleader.hu weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak.
  6. A www.abaujleader.hu weboldala a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhat, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezik az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.