Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Hírek

Tájékoztatás az Abaúj Leader Egyesület által az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban megvalósításra kerülő projektről

2017.03.01.

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az Abaúj Leader Egyesület, mint kedvezményezett támogatásban részesült az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-1.2.1-15 kódszámú, „Védőháló a családokért” című felhívásban.

Tájékoztatás kifizetési igénylések kapcsán!

2021.04.29.

A Vidékfejlesztési Program intézkedései kapcsán támogatás kifizetésére csak akkor kerülhet sor, ha a projekt keretében tervezett tevékenységek igazoltan megvalósultak, a hozzájuk kapcsolódó költségek ténylegesen és igazolhatóan felmerültek, azaz valós költségeknek minősülnek.

Húsvéti köszöntés!

Húsvéti köszöntés!

2021.04.01.

Kedves Olvasó!

Hasznos információk beruházási intézkedésekhez!

2021.04.01.

A Vidékfejlesztési Program nem terület- és állatlétszám alapú (jellemzően beruházási) intézkedéseire benyújtott támogatási kérelemmel -adott esetben már támogatói okirattal- rendelkező ügyfelek tájékoztatására a Magyar Államkincstár új tartalmak megjelenítésére alkalmas internetes felületet alakított ki!

Támogatott projektmegvalósítással kapcsolatos fontos információk!

2021.03.23.

A LEADER helyi felhívásokra benyújtott, támogatásban részesített kérelmek esetén több olyan változás bejelentéssel és kimentéssel kapcsolatos kérdés merült fel, amelyek a projektek megvalósítási határidejét és a mérföldkövek tervezését érintik. Ezért ezekkel kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adjuk a támogatásban részesült projektmegvalósítóink számára:

Tájékoztatás ügyfélfogadási rend változásáról!

2021.03.05.

A koronavírus-járvány miatt életbe léptetett vészhelyzet alatti szigorításokat figyelembe véve az Abaúj Leader Egyesület munkaszervezeti irodájában (3860 Encs, Petőfi út 62.) az ügyfélfogadás szünetel 2021. március 8. - 2021. április 12. között!

IH Közlemény a koronavírus-világjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet idején esedékes rendezvények és képzések megtartására

2021.03.05.

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus-világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében kihirdetett veszélyhelyzet idejére elrendelt korlátozások érinthetik az egyes támogatási kérelemben/támogatói okiratokban szereplő elvárt/vállalt/támogatott tevékenységeket, különös tekintettel a rendezvények megtartására, és képzések szervezésére, lebonyolítására.

Meghívó információs napra!

2021.03.03.

A Fancsal-Hernádvécse Evangélikus Egyházközség és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Civil Közösségi Szolgáltató Központ online információs napot szervez, melyen a közeljövőben megjelenő pályázatokat mutatják be. Ezek segíthetik a térségben élő szervezetek, önkormányzatok, gazdasági szereplők működését, illetve kezdeményezéseik megvalósítását.

Magyar Falu Program pályázatok 2021!

2021.03.02.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Magyar Falu Program 2021-es évre szóló pályázati felhívásai közül már több pályázat megjelent!

Nyertes pályázók részére szóló felhívás!

2021.01.29.

Felhívjuk a támogatói okirattal rendelkező pályázóink figyelmét arra, hogy a támogatásban részesült projektjükhöz kapcsolódóan az alábbi kötelezettséget is vállalták: