Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Hírek

LEJÁR az első kifizetési kérelmek benyújtási határideje a MIKRÓ TK4-es támogatott projektekkel kapcsolatosan!

Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy amennyiben a 47/2012. (V. 11.) VM rendelet alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-ben nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló kiírásban a projektje támogatásban részesült, úgy azzal kapcsolatosan kifizetési kérelem benyújtására kötelezett.

Ebben a jogcímben, az ügyfél a 23/2007. (IV.17.) FVM rendelet (rövidítve: Vhr.) 24. § (1) bekezdése alapján a támogatási határozat közlésétől számított 9 hónapon belül köteles kifizetési kérelmet benyújtani, amellyel olyan kiadás is elszámolásra kerül, amely nem minősül egyéb elszámolható kiadásnak!

A kifizetési kérelem kizárólag elektronikus úton nyújtható be, ezért ahhoz Ügyfélkapus (felhasználói név, jelszó) regisztráció is szükséges!

Kiemelten felhívjuk a figyelmét arra, hogy a regisztrációs folyamat időigényes, ezért mielőbb gondoskodjon az Ügyfélkapus regisztrációról, abban az esetben, ha még nem rendelkezik vele, különös tekintettel arra az esetre, amennyiben nem ugyanaz a személy nyújtja be a kifizetési kérelmet az ügyfél képviseletében meghatalmazottként, mint aki a támogatási kérelmet benyújtotta.

A támogatási feltételekről és az ügyfél kötelezettségeiről, e jogcím esetében, az ebben a levélben és a 113/2013. (VII. 22.) számú MVH közlemény keretében nyújtott tájékoztatás nem teljes körű, elolvasása nem helyettesíti a vonatkozó hatályos jogszabályok megismerését.

Felhívjuk a figyelmét az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló támogatások igénybevételének általános szabályairól szóló 23/2007. (IV.17.) FVM rendelet (Vhr.) és az ügyfélre irányadó támogatási rendelet alapos áttanulmányozására a kifizetési kérelem benyújtása előtt.

A kifizetési kérelmek benyújtásához kapcsolódó Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) közlemények elérhetők az MVH hivatalos honlapjáról (www.mvh.gov.hu), az Abaúj Leader Egyesület (Hírek) menüpontjából, vagy ide kattintva!

Ezek alapján sikeres projekt megvalósítást és kifizetési kérelem benyújtást kívánunk Önnek!

 

Üdvözlettel:

Abaúj Leader Egyesület

munkaszervezete

 

 « vissza az előző oldalra