Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Hírek

LEADER pályázati lehetőség 2013. június 17.-től

Az EMVA társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatóságának 16/2013. (III.16.) számú Közleménye alapján elkészült Akciócsoportunk aktualizált Helyi Vidékfejlesztési Stratégiája (HVS). Felülvizsgálatot és módosítását a VM IH által előírtak szerint 2013.03.21. és 2013.04.12. között végeztük el.

upload/articles/7/608/lead_150w.jpg

Előre láthatólag 2013. június 17.-től lesz lehetőség LEADER pályázatok benyújtására "Vállalkozások támogatása helyi termék előállítására, kereskedelmi turisztikai szolgáltatásokat bővítő beruházások. megvalósítására a helyi foglalkoztatottság növelése érdekében" és "Közösségi vállalkozások támogatása, a helyi foglalkoztatás növelése érdekében" valamint "Közösségi célú fejlesztés amatőr művészeti együttesek, művészeti iskolák, gyermek tömegsportot szervezők részére" témakörökben.

Az elkészült Helyi Vidékfejlesztési Stratégiát (HVS) az Egyesületünk Közgyülése 2013. április 11.-én elfogadta. A HVS alapján elkészült LEADER Intézkedési terv, és Projekt adatlap valamint a formanyomtatványok még nem tekinthetők véglegesnek, mert az EMVA társfinanszírozású intézkedések Irányító Hatósága még nem véglegesítette, és a pályázati kiírást tartalmazó VM rendelet sem jelent még meg. Az előzőekben felsoroltakat a rövidesen megjelenő LEADER rendelet véglegesíti.

Addig is a LEADER Intézkedési Terv a Projekt adatlap, és a formanyomtatványok használhatóak. A projektötlet adatlap beadásának kezdő időpontjáról a LEADER rendelet megjelenését követően tájékoztatjuk a Tisztelt Olvasót.

A pályázakhoz szükséges LEADER Intézkedési tervek, a projekt ötlet adatlap, és a szükséges formanyomtatványok elérhetők az alábbi "Letölthető fájlok" menüpontból.

Figyelem! A WORDL dukumentumban lévő nyomtatványok, adatlapok nem módosíthatóak, azt a honlapon lévő válozatlan formában kitöltve kell benyújtani.« vissza az előző oldalra