Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Hírek

Győzött az Abaúj Leader Egyesület

Az első Regionális LEADER Trophy-t az Abaúj Leader Egyesület csapata nyerte

A Dél-Pannon Vidékfejlesztő Egyesület szervezésében 2009. június 19-21. között került megrendezésre az első Regionális LEADER Trophy. A verseny egy autós túra volt, melynek útvonalai, állomásai mentén a résztvevők megismerkednek Somogy - Tolna - Baranya megye településeivel, az ott található nevezetességekkel. Ezzel a versenyszervezők nem titkolt célja, az volt, hogy a dél-dunántúli régió kistelepüléseinek történelmi, gazdasági, kulturális értékeire, nevezetességeire a figyelmet egy kicsit felhívják. Így a verseny során érintett településekkel, nevezetességekkel egy feladatlap kitöltésével, játékos módon ismerkedhettek meg a verseny résztvevői.

A rendezők az első, hagyományt teremtő LEADER Trophy-n vidám feladatokkal, finom kóstolókkal, bőséges vendéglátással, műsorral, szállással, vártak minden csapatot.

Az Abaúj Leader Egyesület ezen a rendezvényen a 36 Jó Palóc Helyi Akciócsoporttal közösen felállított, 4 fős csapattal vett részt a költségek csökkentése érdekében.

Közös szereplésünkhöz nagyon jó társat sikerült választanunk, mint az utólag kiderült, hiszen csapatunk fölényesen nyerte meg a Trophy-t. Ezzel is növelve térségünk hírnevét, országos ismertségét!

A következő hivatkozásra kattintva további információk érhetők el a rendezvényről!

http://www.somma.hu/konnyu/

 

 « vissza az előző oldalra