Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Hírek

Húsvéti köszöntés!

Húsvéti köszöntés!

2021.04.01.

Kedves Olvasó!

Hasznos információk beruházási intézkedésekhez!

2021.04.01.

A Vidékfejlesztési Program nem terület- és állatlétszám alapú (jellemzően beruházási) intézkedéseire benyújtott támogatási kérelemmel -adott esetben már támogatói okirattal- rendelkező ügyfelek tájékoztatására a Magyar Államkincstár új tartalmak megjelenítésére alkalmas internetes felületet alakított ki!

Támogatott projektmegvalósítással kapcsolatos fontos információk!

2021.03.23.

A LEADER helyi felhívásokra benyújtott, támogatásban részesített kérelmek esetén több olyan változás bejelentéssel és kimentéssel kapcsolatos kérdés merült fel, amelyek a projektek megvalósítási határidejét és a mérföldkövek tervezését érintik. Ezért ezekkel kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adjuk a támogatásban részesült projektmegvalósítóink számára:

Tájékoztatás ügyfélfogadási rend változásáról!

2021.03.05.

A koronavírus-járvány miatt életbe léptetett vészhelyzet alatti szigorításokat figyelembe véve az Abaúj Leader Egyesület munkaszervezeti irodájában (3860 Encs, Petőfi út 62.) az ügyfélfogadás szünetel 2021. március 8. - 2021. április 12. között!

IH Közlemény a koronavírus-világjárvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet idején esedékes rendezvények és képzések megtartására

2021.03.05.

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus-világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében kihirdetett veszélyhelyzet idejére elrendelt korlátozások érinthetik az egyes támogatási kérelemben/támogatói okiratokban szereplő elvárt/vállalt/támogatott tevékenységeket, különös tekintettel a rendezvények megtartására, és képzések szervezésére, lebonyolítására.

Meghívó információs napra!

2021.03.03.

A Fancsal-Hernádvécse Evangélikus Egyházközség és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Civil Közösségi Szolgáltató Központ online információs napot szervez, melyen a közeljövőben megjelenő pályázatokat mutatják be. Ezek segíthetik a térségben élő szervezetek, önkormányzatok, gazdasági szereplők működését, illetve kezdeményezéseik megvalósítását.

Magyar Falu Program pályázatok 2021!

2021.03.02.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Magyar Falu Program 2021-es évre szóló pályázati felhívásai közül már több pályázat megjelent!

Nyertes pályázók részére szóló felhívás!

2021.01.29.

Felhívjuk a támogatói okirattal rendelkező pályázóink figyelmét arra, hogy a támogatásban részesült projektjükhöz kapcsolódóan az alábbi kötelezettséget is vállalták:

Az Abaúji mikrovállalkozások támogatása és fejlesztése című felhívás felfüggesztésre kerül!

2021.01.22.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy az Abaúj Leader Egyesület "Az Abaúji mikrovállalkozások támogatása és fejlesztése" című felhívása (kódszám: VP6-19.2.1.-4-8-19) felfüggesztésre kerül!

Újévi köszöntés!

Újévi köszöntés!

2020.12.30.

Az Abaúj Leader Egyesület elnöksége és munkaszervezete az alábbi gondolatokkal kíván: Istentől áldott, eredményekben, sikerekben gazdag, békés, boldog újesztendőt!