Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Hírek

Meghívó interaktív előadásra!

Meghívó interaktív előadásra!

2018.01.08.

AZ ABAÚJ LEADER EGYESÜLET NEVÉBEN MEGHÍVJUK ÖNT ÉS KEDVES CSALÁDJÁT „A VISSZA AZ ALAPOKHOZ!” CÍMŰ PROJEKT (AZONOSÍTÓ SZÁM: EFOP-1.2.1.-15-2016-01007) KERETEIN BELÜL MEGSZERVEZETT INTERAKTÍV ELŐADÁSRA, AMELYNEK TÉMÁI:

Helyi LEADER felhívások benyújtásával kapcsolatos fontos információ!

2018.01.02.

Felhívjuk az Abaúj Leader Egyesület működési területén LEADER pályázatot benyújtók figyelmét arra, hogy minden esetben a felhívásokban leírtak figyelembe vételével állítsák össze a támogatási kérelmeiket.

Megjelent a Helyi LEADER pályázatok benyújtásához szükséges felhasználói kézikönyv!

2017.12.29.

A helyi LEADER pályázatok elektronikus felületen történő benyújtásához megjelent a felhasználói kézikönyv.

MÓDOSULT három helyi LEADER felhívás!

2017.12.21.

Az Abaúj Leader Egyesület működési területén elérhető három gazdaságfejlesztéshez köthető felhívás módosult!

Értesítés irodai nyitvatartás változásáról!

2017.12.19.

Az Abaúj Leader Egyesület munkaszervezeti irodájának a nyitvatartása változik!

Csatlakozási meghívó

Csatlakozási meghívó

2017.12.05.

A PANEL 2050 projekt az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innováció keretprogramja által támogatott projekt, amelynek célja egy karbonsemleges társadalom elősegítése 11 közép-kelt-európai országban. A projekt fő célja a helyi érdekelt felek szakmai segítésén keresztül az energiaátmenet elősegítése a közép-kelet-európai közösségek felé egy karbonsemleges társadalom felé. A projekt keretében létrejövő Közép-kelet-európai Fenntartható Energetikai Hálózat (CEESEN) segíti a különböző szereplők egyesítését, hogy együtt hárítsák el az energiaátmenet előtt álló akadályokat Közép-Kelet-Európában és a posztszovjet térségben.

Partnerségi információs rendezvényt szervezünk!

2017.12.01.

Az Abaúj Leader Egyesület, valamint az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület, mint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum cím birtokosa: 2017. december 11-én, hétfőn, 14 órai kezdettel partnerségi információs rendezvényt szervez, melyre tisztelettel meghívjuk Önt.

Megjelent a Helyi fejlesztési stratégiák megvalósítására irányuló összes helyi LEADER pályázati felhívás!

2017.12.01.

Az Abaúj Leader Egyesület működési területén megpályázható gazdaságfejlesztést elősegítő helyi LEADER felhívások mellett megjelentek a közösségi célú pályázati lehetőségek is.

Meghívó LEADER felhívásokkal kapcsolatos képzésre!

2017.11.29.

Megkezdődött a 2014-2020 időszakra vonatkozó Helyi Fejlesztési Stratégiák (HFS) megvalósítására irányuló helyi LEADER pályázati felhívások megjelentetése! Ezért az Abaúj Leader Egyesület munkaszervezete a helyi szereplők animálásával olyan képzést szervez, amellyel elő kívánjuk segíteni a megjelent felhívások megismerését, s ez által a sikeres LEADER pályázatok készítését, benyújtását.

Az ünnepi készülődés jegyében újra kreatív délután az Abaúj Leader Egyesületnél!

Az ünnepi készülődés jegyében újra kreatív délután az Abaúj Leader Egyesületnél!

2017.11.24.

Az Abaúj Leader Egyesület munkaszervezete tisztelettel meghívja Önt és kedves családtagjait az EFOP-1.2.1-15 kódszámú, „Védőháló a családokért” című Felhívás keretén belül megvalósuló kreatív délutánra.