Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

Adatvédelem

Adatvédelmi szabályzat

Ön tájékoztatást kap arról, hogy az Abaúj Leader Egyesület, mikor gyűjt információkat Önről vagy, internetes preferenciáiról és elvárásairól, valamint arról, hogy ezt az információt hogyan kívánja felhasználni.

Ön eldöntheti, hogy rendelkezésre akarja-e bocsátani ezt az információt, vagy sem.

Amennyiben, úgy dönt, hogy nem bocsát rendelkezésre bizonyos információkat, akkor lehetséges, hogy nem folytathatja kiválasztott tevékenységét a www.abaujleader.hu honlapon.

Az Abaúj Leader Egyesület weboldalára történő regisztrációnál, vagy kapcsolatfelvétel esetén, amikor felhasználóink bármely adatát felvesszük és rögzítjük, az adatfelvétel módját és célját egyértelműen jelezzük. Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során az adatvédelmi szabályzatunkban rögzített korlátozásokat minden esetben betartjuk.

Az Abaúj Leader Egyesület weboldalára történő regisztrációnál, vagy kapcsolatfelvétel során megadott adatokat csak, és kizárólag ügyfelünkkel való együttműködésben az adatfelvételnél jelzett célokra használjuk fel, azt harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk ki, kivéve, ha Ön előzetesen hozzájárul ezen információk átadásához.

Óvintézkedéseket foganatosítunk, hogy személyes adatait megvédjük az engedély nélküli, vagy illetéktelen hozzáféréstől.

Az Abaúj Leader Egyesület, azonban köteles lehet személyazonosításra alkalmas információk szükség szerinti átadására bírósági végzések, idézések, kormányzati, vagy rendvédelmi kérelmek teljesítéséhez.

Hírleveleinket csak és kizárólag regisztrált és feliratkozott felhasználóinknak küldjük, minden levelünk tartalmazza a leiratkozási lehetőséget. Harmadik személynek természetesen ebben az esetben sem szolgáltatjuk ki a felhasználói adatokat, hírleveleinket egyesével küldjük el, így annak címlistája minden felhasználó előtt titokban marad.

Az Abaúj Leader Egyesület soha nem kéri e-mailen keresztül felhasználói adatait. Ha a nevünkben írt e-mailt kap, mindig győződjön meg róla, hogy azt valóban az Abaúj Leader Egyesület küldte.

Az Abaúj Leader Egyesület internetes oldala tartalmazhat linkeket más oldalakhoz.

Nem vagyunk felelősek más internetes oldalak tartalmáért, biztonságosságáért és adatvédelmi gyakorlatáért!